ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN BURS ALAN VE YENİ BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

10 Ekim 2024 Perşembe

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinden burs alan öğrenciler ile yeni başvuru yapacak olan öğrenciler için burs başvuruları başlamıştır. Burs, Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü ile Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği arasında imzalanan protokole göre ödenecek olup, burs protokolündeki hususlar dikkate alınarak değerlendirme yapılacaktır.

Form tükenmez veya dolmakalem ile doldurulacaktır. Başvuru formuna, öğrenci belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi  ve transkript eklenecektir.(Öğrenci belgesi ve Transkript belgesi E-devlet üzerinden temin edilecektir.)
İstenilen evraklar 2 (iki) nüsha olarak düzenlenecektir.  Eksik doldurulan, ek evrakları hazırlanmayan ve imzasız başvuru formları dikkate alınmayacaktır.

Not : Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği bursuna yalnızca YKS ile kayıtlanan 2. Sınıf öğrencileri ile , daha önce dernekten burs alan 3. ve 4. Sınıf öğrencileri başvuru yapabilecektir.

Son Başvuru Tarihi : 21 Ekim 2024
Başvuru formu için