Zorunlu İngilizce Muafiyet Sınav Tarihi Değişikliği

01 Eylül 2023 Cuma

SINAV ve BAŞVURU TARİHLERİ AKADEMİK TAKVİM DEĞİŞİKLİĞİ SONRASI GÜNCELLENMİŞTİR.

Üniversitemiz HAZIRLIK SINIFI OLMAYAN birimlerinde okutulacak İngilizce dersleri için 2 Ekim 2023 Pazartesi günü yapılacak Muafiyet Sınavı'na katılmak isteyen öğrencilerimizin 25 Eylül 2023 tarihine kadar buradan ulaşacakları başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. (Diş Hekimliği Fakültesi için Muafiyet Sınavı 28 Eylül 2023 tarihinde yapılacaktır.)

Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek olup, sınav Üniversitemiz GÜRE YERLEŞKESİNDE YÜZYÜZE yapılacaktır. Sınav saati ve yeri ile ilgili duyuru daha sonra paylaşılacaktır.

Sınava yalnızca üniversitemize 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında kayıt yaptıran BİRİNCİ SINIF öğrencileri kabul edilmektedir. Sınava katılmak zorunlu değildir.