ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN BURS

18 Ekim 2023 Çarşamba

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN BURS ALAN 2., 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinden burs alan öğrenciler için burs başvuruları başlamıştır. Burs, Giresun ÜniversitesiŞebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü ileŞebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği arasında imzalananprotokole göre ödenecek olup, Yüksekokulumuz internet sitesindebulunan Burs Protokolündeki hususlar dikkate alınarak değerlendirme yapılacaktır. Burs başvurusu yapan öğrencinin ilgili protokolü okuyarak başvurusunu yaptığı kabul edilir.
Form tükenmez veya dolmakalem ile doldurulacaktır. Bu forma, öğrenci belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi , transkript (2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için )

Burs protokülü
Burs Başvuru formu

Not : İstenilen Evraklar 2 (iki) nüsha olarak düzenlenecektir.  Eksik doldurulan, ekevrakları hazırlanmayan ve imzasız başvuru formları dikkate alınmayacaktır.

Son Başvuru Tarihi : 31 Ekim 2023