Pedagojik Formasyon Eğitimi Bahar Yarıyılı Ders Kayıtlanmaları

05 Şubat 2024 Pazartesi

Üniversitemizde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında devam eden Mezunlar için Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıtlı öğrencilerimizin akademik takvimde belirtilen 12-16 Şubat 2024 tarihlerinde, ders kayıtlanmalarının yapılabilmesi için belirtilen sürelerde Pedagojik Formasyon Eğitimi ikinci taksit tutarını (4100 TL) aşağıda bildirilen İBAN numarasına yatırmaları ve açıklama kısmına "Pedagojik Formasyon Eğitimi İkinci Taksiti" ibaresi yazmaları gerekmektedir.
Ödemesini yapan öğrencilerimiz banka dekontunu elden yada e-posta (egitim@giresun.edu.tr) yoluyla ödeme yapıldığı gün içerisinde bildirmeleri gerekmektedir. Havale/EFT yoluyla yapılan ödemelerde banka hesabı öğrencimize ait değil ise açıklama kısmına öğrenicinin adı ve soyadı eklenmelidir.

EFT şeklinde ödemeler için ;
Banka / Şubesi  : Ziraat Bankası /Giresun Şubesi
Hesap adı          : GİRESUN ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE IBAN          : TR23 0001 0001 2350 8693 1650 14

ATM Hesaba para yatırma ve Havale şeklinde ödemeler için ;
Hesap Adı                  : GİRESUN ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE
Şube Kodu                 : 0123
Hesap Numarası        : 50869316-5014

NOT : Bahar yarıyılı ikinci taksit tutarını yatırmayan öğrencilerin ders kayıtlanmaları yapılamayacaktır.