Araştırma Görevlisi Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonucu

29 Ocak 2024 Pazartesi

27 Aralık 2023 tarihli Üniversitemiz araştırma görevlisi alım ilanı ön değerlendirmesi “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10 uncu maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların giriş sınavları 12 Şubat 2024 Pazartesi günü Giresun Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde saat 13:00'te yapılacaktır.

Adaylara sınav yeri ve saati ile ilgili olarak yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

Ön değerlendirme sonucu adaylara yazılı olarak bildirilmeyecek olup, bu sonucun yayın tarihi tebligat tarihi olarak kabul edilecektir. Ön değerlendirme sonucuna itirazlar 02 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Birimimizin internet sitesinde belirtilen faks numarasına faks yoluyla, e-posta adresine e-posta yoluyla veya şahsen yapılabilecektir.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.