2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

16 Temmuz 2024 Salı

Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim yılı mezuniyet töreni 02.07.2024 tarihinde ilçe kapalı spor salonunda düzenlendi.

Mezuniyet törenimize Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin ŞAHİN, İlçe Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşları, Yüksekokulumuzun akademik-idari personelleri ile öğrenci aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreni, okul müdürleri adına Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa CÜCE’nin konuşmaları ile başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN’ın ve İlçe Kaymakamımız Yasin ARDIÇ’ ın konuşmalarının ardından bölümlerde ve okullarda dereceye giren öğrencilere diplomaları ile ödülleri verilerek programa devam edildi. 2023-2024 Eğitim – Öğretim yılı okul birincisi olan öğrencimiz Beyza KÖYMEN mezuniyet kütüğüne plaketini çaktı. Mezuniyet Andı’nın okunmasının ardından tüm öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi, kep atma töreni ve müzik dinletisiyle program sona erdi.  

Mezun öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diler, programımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan Rektörümüz Prof Dr. Yılmaz CAN’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin ŞAHİN’ e, İlçe Protokolüne, sivil toplum kuruluşlarına, akademik-idari personellerimize, öğrenci ailelerine ve sevgili öğrencilerimize, mezuniyet törenimize maddi ve manevi destek sağlayan Rektörlüğümüze, İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Belediye Başkanlığımıza, Şebinkarahisar Üniversitesi’ni Kurma, Koruma ve Yaşatma Derneği’ne katkılarından dolayı teşekkür eder saygılarımızı sunarız.