• Yüksekokulumuz
      • Genel Bilgiler
      • Tarihçemiz
      • Misyon ve Vizyon
      • Değerlerimiz ve Stratejik Hedeflerimiz
      • Yönetim
      • Yüksekokul Yönetim Kurulu
      • Yüksekokul Kurulu
      • İdari Personel
      • Görev Tanımları
      • İş Akış Süreçleri
      • Hizmet Envanteri
      • Akademik İzlence
        • 2020 Yılı Akademik İzlencesi
        • 2021 Yılı Akademik İzlencesi
        • 2022 Yılı Akademik İzlencesi
      • Birim Risk Yönetim Ekibi
      • Koordinatörlükler ve Komisyonlar
      • Tanıtım Filmi
    • Akademik Bölümler
      • Moda ve Tasarım
      • Gıda Teknolojisi
      • Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
      • Beslenme ve Diyetetik
      • Sağlık Yönetimi
    • Akreditasyon ve Kalite
      • Kalite Politikaları
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2018 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
        • 2019 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
        • 2020 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2021 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2022 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • Birim Kalite İzlencesi
        • 2021 Yılı Birim Kalite İzlencesi
        • 2022 Yılı Birim Kalite İzlencesi
      • Organizasyon Şeması
      • Faaliyet Raporları
        • 2019 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2020 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2021 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2022 Yılı Faaliyet Raporu
      • Memnuniyet Anketleri
        • Anket Bağlantıları
        • Anket Değerlendirme Raporları
      • Kanun ve Yönetmelikler
      • Giresun Üniversitesi Stratejik Planı
        • 2020-2024 Stratejik Planı
      • İç ve Dış Paydaşlar
    • Öğrenci İşleri
      • Akademik Takvim
      • Yönetmelikler
      • Danışman Listesi
        • Danışmanlık Saatleri
      • Ders İçerikleri
        • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
        • Gıda Teknolojisi Bölümü
      • Eğitim Planları
        • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
        • Gıda Teknolojisi Bölümü
      • Staj Formları
      • Öğrenci İşleri Genel Formlar
    • Uzaktan Eğitim
    • Mezunlar
    • Etkinlikler
      • 2019 Yılı Etkinlikleri
      • 2020 Yılı Etkinlikleri
    • İletişim
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
  • TR
  • EN
  • Üniversite Anasayfa
  • Yüksekokulumuz
    • Genel Bilgiler
    • Tarihçemiz
    • Misyon ve Vizyon
    • Değerlerimiz ve Stratejik Hedeflerimiz
    • Yönetim
    • Yüksekokul Yönetim Kurulu
    • Yüksekokul Kurulu
    • İdari Personel
    • Görev Tanımları
    • İş Akış Süreçleri
    • Hizmet Envanteri
    • Akademik İzlence
      • 2020 Yılı Akademik İzlencesi
      • 2021 Yılı Akademik İzlencesi
      • 2022 Yılı Akademik İzlencesi
    • Birim Risk Yönetim Ekibi
    • Koordinatörlükler ve Komisyonlar
    • Tanıtım Filmi
  • Akademik Bölümler
    • Moda ve Tasarım
    • Gıda Teknolojisi
    • Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
    • Beslenme ve Diyetetik
    • Sağlık Yönetimi
  • Akreditasyon ve Kalite
    • Kalite Politikaları
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2018 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
      • 2019 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
      • 2020 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2021 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2022 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
    • Birim Kalite İzlencesi
      • 2021 Yılı Birim Kalite İzlencesi
      • 2022 Yılı Birim Kalite İzlencesi
    • Organizasyon Şeması
    • Faaliyet Raporları
      • 2019 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2020 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2021 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2022 Yılı Faaliyet Raporu
    • Memnuniyet Anketleri
      • Anket Bağlantıları
      • Anket Değerlendirme Raporları
    • Kanun ve Yönetmelikler
    • Giresun Üniversitesi Stratejik Planı
      • 2020-2024 Stratejik Planı
    • İç ve Dış Paydaşlar
  • Öğrenci İşleri
    • Akademik Takvim
    • Yönetmelikler
    • Danışman Listesi
      • Danışmanlık Saatleri
    • Ders İçerikleri
      • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
      • Gıda Teknolojisi Bölümü
    • Eğitim Planları
      • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
      • Gıda Teknolojisi Bölümü
    • Staj Formları
    • Öğrenci İşleri Genel Formlar
  • Uzaktan Eğitim
  • Mezunlar
  • Etkinlikler
    • 2019 Yılı Etkinlikleri
    • 2020 Yılı Etkinlikleri
  • İletişim

Yüksekokul Yönetim Kurulu

Doç. Dr. Mustafa CÜCE
Başkan
Dr. Öğr. Üyesi Serdar SOYLU
Üye
Doç. Dr. Rena MARALI
Üye
Dr. Öğr. Üyesi Leyla KAYA DURMAZ
Üye
Yüksekokul Sekreteri Zuhal ERDEMİR
Raportör

İletişim

Şebinkarahisar Merkez Busait Mevkisi 28400 Şebinkarahisar GİRESUN

Telefon : 0454 310 17 10
Faks : 0454 310 17 17
E-Posta : sebinubyo@giresun.edu.tr

© 2023 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı