• Yüksekokulumuz
      • Genel Bilgiler
      • Değerlerimiz ve Stratejik Hedeflerimiz
      • Hakkımızda
      • Yönetim
      • Yüksekokul Yönetim Kurulu
      • Yüksekokul Kurulu
      • Akademik İzlence
      • Hizmet Envanteri
      • Görev Tanımları
      • Hassas Görevler
      • Birim Risk Yönetim Ekibi
      • Koordinatörlükler ve Komisyonlar
      • İş Akış Süreçleri
      • İdari Personel
      • Tanıtım Filmi
      • Personel Formlar
        • Akademik Formlar
          • Personel Kimlik kartı formu
          • Ders Telafi Formu
        • İdari Formlar
    • Akademik Bölümler
      • Moda ve Tasarım
      • Gıda Teknolojisi
      • Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
      • Beslenme ve Diyetetik
      • Sağlık Yönetimi
    • Akreditasyon ve Kalite
      • Kalite Politikaları
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Birim Kalite İzlencesi
        • 2021 Yılı Birim Kalite İzlencesi
        • 2022 Yılı Birim Kalite İzlencesi
        • 2023 Yılı Birim Kalite İzlencesi
        • 2024 yılı Birim Kalite İzlencesi
      • Birim Öz Değerlendirme Raporları
        • 2018 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2019 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2020 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2021 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2022 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2023 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2024 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • Organizasyon Şeması
      • Faaliyet Raporları
        • 2019 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2020 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2021 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2022 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2023 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2024 Yılı Faaliyet Raporları
      • Memnuniyet Anketleri
        • Anket Bağlantıları
        • Anket Değerlendirme Raporları
      • Kanun ve Yönetmelikler
      • Giresun Üniversitesi Stratejik Planı
        • 2020-2024 Stratejik Planı
      • İç ve Dış Paydaşlar
    • Öğrenci İşleri
      • Akademik Takvim
      • Yönetmelikler
      • Danışman Listesi
      • Ders İçerikleri
        • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
        • Gıda Teknolojisi Bölümü
      • Eğitim Planları
        • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
        • Gıda Teknolojisi Bölümü
      • Staj Formları
      • Öğrenci İşleri Genel Formlar
    • Uzaktan Eğitim
    • Mezunlar
    • Etkinlikler
      • 2019 Yılı Etkinlikleri
      • 2020 Yılı Etkinlikleri
    • İletişim
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
  • TR
  • EN
  • Üniversite Anasayfa
  • Yüksekokulumuz
    • Genel Bilgiler
    • Değerlerimiz ve Stratejik Hedeflerimiz
    • Hakkımızda
    • Yönetim
    • Yüksekokul Yönetim Kurulu
    • Yüksekokul Kurulu
    • Akademik İzlence
    • Hizmet Envanteri
    • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler
    • Birim Risk Yönetim Ekibi
    • Koordinatörlükler ve Komisyonlar
    • İş Akış Süreçleri
    • İdari Personel
    • Tanıtım Filmi
    • Personel Formlar
      • Akademik Formlar
        • Personel Kimlik kartı formu
        • Ders Telafi Formu
      • İdari Formlar
  • Akademik Bölümler
    • Moda ve Tasarım
    • Gıda Teknolojisi
    • Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
    • Beslenme ve Diyetetik
    • Sağlık Yönetimi
  • Akreditasyon ve Kalite
    • Kalite Politikaları
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Birim Kalite İzlencesi
      • 2021 Yılı Birim Kalite İzlencesi
      • 2022 Yılı Birim Kalite İzlencesi
      • 2023 Yılı Birim Kalite İzlencesi
      • 2024 yılı Birim Kalite İzlencesi
    • Birim Öz Değerlendirme Raporları
      • 2018 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2019 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2020 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2021 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2022 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2023 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2024 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
    • Organizasyon Şeması
    • Faaliyet Raporları
      • 2019 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2020 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2021 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2022 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2023 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2024 Yılı Faaliyet Raporları
    • Memnuniyet Anketleri
      • Anket Bağlantıları
      • Anket Değerlendirme Raporları
    • Kanun ve Yönetmelikler
    • Giresun Üniversitesi Stratejik Planı
      • 2020-2024 Stratejik Planı
    • İç ve Dış Paydaşlar
  • Öğrenci İşleri
    • Akademik Takvim
    • Yönetmelikler
    • Danışman Listesi
    • Ders İçerikleri
      • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
      • Gıda Teknolojisi Bölümü
    • Eğitim Planları
      • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
      • Gıda Teknolojisi Bölümü
    • Staj Formları
    • Öğrenci İşleri Genel Formlar
  • Uzaktan Eğitim
  • Mezunlar
  • Etkinlikler
    • 2019 Yılı Etkinlikleri
    • 2020 Yılı Etkinlikleri
  • İletişim

Fakülte Kurulu

Doç. Dr. Mustafa CÜCE
Başkan
Dr. Öğr. Üyesi Leyla KAYA DURMAZ
Üye (Moda Tasarımı Bölüm Başkanı)
Doç. Dr. Rena MARALI
Üye (Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı)
Yüksekokul Sekreteri Zuhal ERDEMİR
Raportör

İletişim

Şebinkarahisar Merkez Busait Mevkisi 28400 Şebinkarahisar GİRESUN

Telefon : 0454 310 17 10
Faks : 0454 310 17 17
E-Posta : sebinubyo@giresun.edu.tr

© 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı