Üniversitemiz Tarafından Personellerimize Hizmetiçi Eğitim Semineri Düzenlendi.

08 Kasım 2019 Cuma

22/10/2019 tarihinde Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından " Uygulamada Birliği Sağlamak " amacıyla Üniversitemiz harcama birimlerinde stratejik planlama, iç kontrol, muhasebe ve bütçe hakkında bilgilendirmek ve uygulama alanlarında mevzuatta meydana gelen değişiklikler hakkında personele yönelik eğitim verilmiştir. Eğitim Mali Hizmetler Uzmanı Halil GERÇEKER, Şube Müdürü Seyfi GÖKTEKİN, Şube Müdürü Ayşegül OKSAL ve Şube Müdürü Zafer OKSAL tarafından Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Şebinkarahisar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Alucra Turan BULUTÇU Meslek Yüksekokulu personellerine verilmiştir. Eğitimin verilmesinde katkılarından ötürü Rektörlüğümüze, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığımıza ve eğitimi veren Strateji Daire Başkanlığı personellerimize teşekkür ederiz.