• Yüksekokulumuz
      • Genel Bilgiler
      • Değerlerimiz ve Stratejik Hedeflerimiz
      • Hakkımızda
      • Yönetim
      • Yüksekokul Yönetim Kurulu
      • Yüksekokul Kurulu
      • Akademik İzlence
      • Hizmet Envanteri
      • Görev Tanımları
      • Hassas Görevler
      • Birim Risk Yönetim Ekibi
      • Kurumsal Risk Yönetimi Strateji Belgesi
      • Koordinatörlükler ve Komisyonlar
      • İş Akış Süreçleri
      • İdari Personel
      • Tanıtım Filmi
      • Personel Formlar
        • Akademik Formlar
          • Personel Kimlik kartı formu
          • Ders Telafi Formu
        • İdari Formlar
    • Akademik Bölümler
      • Moda ve Tasarım
      • Gıda Teknolojisi
      • Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
      • Beslenme ve Diyetetik
      • Sağlık Yönetimi
    • Akreditasyon ve Kalite
      • Kalite Politikaları
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Birim Kalite İzlencesi
        • 2021 Yılı Birim Kalite İzlencesi
        • 2022 Yılı Birim Kalite İzlencesi
        • 2023 Yılı Birim Kalite İzlencesi
        • 2024 yılı Birim Kalite İzlencesi
      • Birim Öz Değerlendirme Raporları
        • 2018 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2019 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2020 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2021 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2022 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2023 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • 2024 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • Organizasyon Şeması
      • Faaliyet Raporları
        • 2019 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2020 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2021 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2022 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2023 Yılı Faaliyet Raporu
        • 2024 Yılı Faaliyet Raporları
      • Memnuniyet Anketleri
        • Anket Bağlantıları
        • Anket Değerlendirme Raporları
      • Kanun ve Yönetmelikler
      • Giresun Üniversitesi Stratejik Planı
        • 2020-2024 Stratejik Planı
      • İç ve Dış Paydaşlar
    • Öğrenci İşleri
      • Yönetmelikler
      • Danışman Listesi
      • Ders İçerikleri
        • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
        • Gıda Teknolojisi Bölümü
      • Eğitim Planları
        • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
        • Gıda Teknolojisi Bölümü
      • Staj Formları
      • Öğrenci İşleri Genel Formlar
    • Uzaktan Eğitim
    • Mezunlar
    • Etkinlikler
      • 2019 Yılı Etkinlikleri
      • 2020 Yılı Etkinlikleri
    • İletişim
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
  • TR
  • EN
  • Üniversite Anasayfa
  • Yüksekokulumuz
    • Genel Bilgiler
    • Değerlerimiz ve Stratejik Hedeflerimiz
    • Hakkımızda
    • Yönetim
    • Yüksekokul Yönetim Kurulu
    • Yüksekokul Kurulu
    • Akademik İzlence
    • Hizmet Envanteri
    • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler
    • Birim Risk Yönetim Ekibi
    • Kurumsal Risk Yönetimi Strateji Belgesi
    • Koordinatörlükler ve Komisyonlar
    • İş Akış Süreçleri
    • İdari Personel
    • Tanıtım Filmi
    • Personel Formlar
      • Akademik Formlar
        • Personel Kimlik kartı formu
        • Ders Telafi Formu
      • İdari Formlar
  • Akademik Bölümler
    • Moda ve Tasarım
    • Gıda Teknolojisi
    • Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
    • Beslenme ve Diyetetik
    • Sağlık Yönetimi
  • Akreditasyon ve Kalite
    • Kalite Politikaları
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Birim Kalite İzlencesi
      • 2021 Yılı Birim Kalite İzlencesi
      • 2022 Yılı Birim Kalite İzlencesi
      • 2023 Yılı Birim Kalite İzlencesi
      • 2024 yılı Birim Kalite İzlencesi
    • Birim Öz Değerlendirme Raporları
      • 2018 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2019 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2020 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2021 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2022 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2023 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • 2024 Yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu
    • Organizasyon Şeması
    • Faaliyet Raporları
      • 2019 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2020 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2021 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2022 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2023 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2024 Yılı Faaliyet Raporları
    • Memnuniyet Anketleri
      • Anket Bağlantıları
      • Anket Değerlendirme Raporları
    • Kanun ve Yönetmelikler
    • Giresun Üniversitesi Stratejik Planı
      • 2020-2024 Stratejik Planı
    • İç ve Dış Paydaşlar
  • Öğrenci İşleri
    • Yönetmelikler
    • Danışman Listesi
    • Ders İçerikleri
      • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
      • Gıda Teknolojisi Bölümü
    • Eğitim Planları
      • Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü
      • Gıda Teknolojisi Bölümü
    • Staj Formları
    • Öğrenci İşleri Genel Formlar
  • Uzaktan Eğitim
  • Mezunlar
  • Etkinlikler
    • 2019 Yılı Etkinlikleri
    • 2020 Yılı Etkinlikleri
  • İletişim

Ders Programlarında Değişiklik

02 Kasım 2023 Perşembe

Formasyon dersleri nedeniyle ders programlarında değişiklik yapılmıştır.

Gıda teknolojisi bölümü ders programı için tıklayınız.
Tekstil ve Moda Tasarımı bölümü ders programı içi tıklayınız.

Hızlı Erişim

  • Akademik Takvim
  • Öğrenci Kimlik Kartı
  • Giresun Üniversitesi Öğrenci Mail Başvurusu
  • Giresun Üniversitesi
  • Giresun Üniversitesi- Erasmus Koordinatörlüğü
  • Giresun Üniversitesi- Farabi Koordinatörlüğü
  • Diploma Talep Başvurusu
  • Lisans Diploması İçin Gereken Evraklar
  • YÖK
  • Şebinkarahisar Kaymakamlığı
  • Şebinkarahisar Belediyesi
  • yaz okulları
  • DergiPark Akademik
  • Tarım ve Orman Bakanlığı
  • Gıda Gündemi
  • Gıda Teknolojisi Derneği

İletişim

Şebinkarahisar Merkez Busait Mevkisi 28400 Şebinkarahisar GİRESUN

Telefon : 0454 310 17 10
Faks : 0454 310 17 17
E-Posta : sebinubyo@giresun.edu.tr

© 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı