2021 - 2022 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

21 Haziran 2022 Salı

Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar yerleşkesinde bulunan, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu birimlerinin mezun olacak öğrencilerinin katılımı ile 09.06.2022 tarihinde 2021-2022 eğitim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
 
Mezuniyet törenimize Rektör Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Güven ÖZDEM, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin PEKER, İlçe Protokolü, siyasi parti temsilcileri, İlçemiz basın mensupları, akademik-idari personellerimiz, öğrenci aileleri ve öğrencilerimiz katıldı. Mezuniyet programı, okul müdürleri adına Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa CÜCE’nin konuşmaları ile başladı. Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Güven ÖZDEM’in konuşmalarından sonra Gazi Üniversitesi’nin düzenlediği 6. Travma rallisinde başarı ile temsil eden Şebinkarahisar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım programı öğretim elemanları ve öğrencilerine ödülleri verilerek devam edildi. 2021-2022 Eğitim – Öğretim yılı okul birincisi olan öğrencimiz Tuğçe AKMAN mezuniyet kütüğüne adını çivileyerek ölümsüzleştirdi. Mezuniyet Andı’nın okunmasının ardından geleneksel kep atma töreni gerçekleştirildi.

Programımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan Rektör Vekilimiz Sayın Prof Dr. Güven ÖZDEM’ e, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin PEKER’ e, İlçe Protokolüne, siyasi parti temsilcilerine, İlçemiz basın mensuplarına, akademik-idari personellerimize, öğrenci ailelerine ve sevgili öğrencilerimize, mezuniyet törenimize maddi ve manevi destek sağlayan Rektörlüğümüze, İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Belediye Başkanlığımıza, İlçe Esnafımıza katkılarından dolayı teşekkür eder saygılarımızı sunarız.