12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi

26 Aralık 2021 Pazar

Değerli meslektaşlarımız ve sevgili öğrenciler,

21-22 Mart 2022 tarihleri arasında, Bursa Uludağ Üniversitesi ev sahipliğinde “12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi” düzenlenecektir.
Kongrenin, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) ile birlikte gerçekleştirilmesi planlanmıştır.
Bu kongre kapsamında mühendis adayları, yüksek lisans ve doktora öğrencileri,  akademisyenler ve sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi arzu ediyoruz.
Kongre “Geleceği Yakala” ana temasıyla birlikte Gıda Mühendisliği alanında yapılan her çalışmayı kapsamaktadır.
Kongremiz salgın koşulları nedeniyle online olarak yapılacaktır.
Bildiri özetlerinin gönderim tarihi 31 Ocak 2022 olarak uzatılmış olup, bildiri özetlerini bildiri@gidamuhendisligiogrencikongresi.com adresine gönderebilirsiniz.
Ücretsiz olarak düzenlenecek olan 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresine katılım ve desteklerinizi bekleriz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Prof. Dr. Mihriban KORUKLUOĞLU                      İlknur MENLİK